نقاشی اعضای خانواده شاد و خوشبخت کاپلی

بازدید: 2155 بازدید
خانواده

نقاشان معاصر کاپلی بر این عقیده اند که هدف او از خلق این اثر، نشان دادن فرهنگ و تمدن خود و خانواده اش بوده است زیرا او خانواده خود را در حالی تصویرگری کرده که در نهایت ادب و نزاکت در کنار هم گرد آمده و بر روی یک مبل بسیار زیبا و فاخر نشسته اند که همه اینها نشانگر متمدن بودن آنها در آن دوران پر آشوب است. حتی حالت ایستادن دختر کاپلی و طرز قرارگیری دستان او نیز به روشنی بیانگر ادب و تربیت بالا و والای خانوادگی او می باشد. پس نظر معاصران کاپلی درباره این نقاشی آنچنان هم بی راه نیست.

هنرمند خالق این اثر: جان سینگلتون کاپلی
تاریخ دقیق خلق نقاشی: بین سالهای 1776 تا 1777 میلادی
رسانه: رنگ روغن روی بوم با پارچه کرباس.
ژانر: چهره نگاری
اندازه کلی این تابلو (همراه با قاب): 229.2 سانتی متر پهنا و 184.1 سانتی متر ارتفاع.
مکان نگهداری: نگارخانه ملی هنر واشنگتن، دی.سی (National Gallery of Art, Washington DC).
موضوع: پرتره پیرمرد و خانواده اش، تصویری از زندگی روزمره اعضای یک خانواده شاد و خوشبخت.

مکان خلق این پرتره زیبای خانوادگی

کاپلی که در کشور آمریکا زاده شده بود، در ماه ژوئن سال 1774 میلادی همراه با خانواده خود به کشور انگلستان سفر کرد و بعد از گذشت چند سال سکونت در شهر لندن، این نقاشی زیبا را به تصویر کشید و در سال 1777 میلادی آن را در آکادمی سلطنتی هنر (Royal Academy) واقع در شهر لندن، به نمایش گذاشت که البته با استقبال فراوانی از سوی هنرمندان این آکادمی روبرو شد.

مکان نگهداری تابلوی اصلی این اثر: هم اکنون این تابلو نقاشی در نگارخانه ملی هنر شهر واشینگتن دی.سی (National Gallery of Art, Washington DC) واقع در کشور آمریکا قرار دارد.

مختصری درباره این موزه و نگارخانه هنری

نگارخانه ملی هنر کشور آمریکا در سال 1937 میلادی به دست اندرو ویلیام ملون (Andrew William Mellon) در شهر واشینگتن دی.سی بنیان نهاده شد. اندرو که خود از سرمایه داران و مجموعه داران بزرگ ایالت پنسیلوانیا بود، در سال 1921 میلادی از شهر پیتسبرگ (Pittsburgh) به شهر واشینگتن رفت و سمت وزیر خزانه داری را بر عهده گرفت. او در طول دوران خدمت خود به این نتیجه رسید که کشور آمریکا نیز باید مانند سایر کشورهای بزرگ جهان دارای یک گالری و موزه ملی بزرگ باشد تا هم بتواند با آنها برابری کند و هم در آیند از آنها پیشی بگیرد. به همین دلیل در سال 1936 میلادی با نوشتن نامه ای خطاب به فرانکلین دی. روزولت (Franklin D. Roosevelt) که در آن زمان رئیس جمهور وقت کشور آمریکا بود، درخواست تاسیس ساختمان این موزه جدید را داد و در این نامه بیان کرد که حاضر است آثار هنری موجود در مجموعه شخصی خود را که بسیار زیاد بودند، به این موزه اهداء کند و به این ترتیب یک سال بعد نگارخانه ملی هنر تاسیس شد.

بزرگنمایی نقاشی:
خانواده شاد